“ღვინის დეგუსტაცია, უბის წიგნაკი მოყვარულთათვის” სპეციალურად ღვინის მოყვარულთათვის შეიქმნა: პირველ გვერდებზე ახსნილია ღვინის დეგუსტაციის ზოგადი პრინციპები, ჩამოთვლილია ღვინის შეფასების კრიტერიუმები და არომატები; მომდევნო გვერდები შესავსებია, ჩამოწერილია "ღვინის დასახელება", "წელი", "ჯიში", "კომპანია", "კომპანიის კოორდინატები" და ა.შ. მას მოჰყვება დეგუსტაციის ნაწილი - "ვიზუალური შეფასება", "არომატი", "გემო", რაც უბის წიგნაკის მფლობელს ღვინის დაჭაშნიკებისას მიღებული შთაბეჭდილებების ჩაწერის საშუალებას აძლევს. წიგნაკში, ყოველ მეორე გვერდზე ასევე მოყვანილია XVII-XIX საუკუნის ევროპელ მოგზაურთა ციტატები ქართული ღვინის, სუფრისა და სტუმარ-მასპინძლობის შესახებ.
პროდუქტის დეტალები | |
გამომცემლობა | "გამომცემლობა ვაზი" |
ავტორი | ანა ჭეიშვილი |
გამოშვების წელი | 2019 |
გვერდების რაოდენობა | 120 |
ფორმატი | 19 სმ / 12 სმ |
ISBN | 9789941810954 |
ღვინის დეგუსტაცია, უბის წიგნაკი მოყვარულთათვის
-
კოდი: 662
-
₾15.00